Kopie van de aanslag gemeentebelastingen aanvragen

Voor de gemeentelijke belastingen krijgt u een aanslag van de gemeente. Bent u de aanslag kwijt of heeft u een kopie nodig? Neem dan contact op met de gemeente.

U kunt een kopie van de aanslag raadplegen via uw persoonlijke informatiepagina, "mijn gemeente". Voor het inloggen op uw persoonlijke informatiepagina, heeft u uw DigiD nodig.

Bedrijven kunnen ook een kopie van de aanslag raadplegen via "mijn gemeente". Om in te loggen is het aanslagnummer en het bedrag van de aanslag nodig.

Alleen als het raadplegen via de gemeentelijke website niet lukt (bijvoorbeeld bij een storing) of als u een kopie van het aanslagbiljet van het belastingjaar 2011 of eerder wilt, kunt u een kopie bij het taakveld belastingen opvragen:

- schriftelijk via Postbus 11, 9965 ZG Leens;

- telefonisch via (0595) 421045 of (0595) 421047.

Zo vraagt u een kopie van een belastingaanslag aan:

• Neem contact op met de gemeente.
    • U heeft nodig:
      • uw geldig identiteitsbewijs