Melding over openbare ruimte indienen

Een melding over de openbare ruimte geeft u door aan de gemeente.

U kunt bij de gemeente terecht met een klacht over een stoep of straat in uw buurt. Bijvoorbeeld als een stoeptegel los ligt. U kunt bij de gemeente een klacht indienen over:

• afval,
    • asfalt-, klinker- en onverharde wegen
    • voetpaden en fietspaden
    • pleinen, speelplaatsen
    • verkeersborden en -tekens
    • niet werkende lantaarnpalen. Hiervoor hebben wij een ander formulier dat u kunt invullen.
    • straatmeubilair zoals zitbanken, en
    • verkeersmaatregelen, zoals drempels, wegversmallingen.

Voor dringende zaken buiten kantooruren: 06-55 84 1151.

Zo geeft u een melding of klacht over de openbare ruimte door:

• U neemt contact op met de gemeente.
    • U geeft door:
      • uw naam en adres
      • een duidelijke omschrijving van uw klacht
      • eventuele foto’s of tekeningen

U meldt de klacht bij de gemeente. Gebruik bij voorkeur het webformulier. Voor dringende zaken buiten kantooruren: 06-55 84 1151.

Voor meldingen openbare verlichting hebben wij een ander formulier dat u kunt invullen.

Mocht u plekken aantreffen waar naar uw mening te veel onkruid staat, dan kunt u dit melden bij het Meldpunt Onkruid van SIGHT Landscaping, via onkruiddemarne@SIGHTLandscaping.nl.

Wetgeving

15-06-2018